BESTIL TILBUD
30 872 872
OM OS

USATours – Rejser til USA, Canada, Caribien og Mexico!

Med USATours får du en rejse som du vil have den. Hvad end du ønsker en luksusferie til Hawaii, en rundrejse i det solbeskinnede Californien eller Florida, en uforglemmelig kør-selv-ferie tværs over USA eller en ferie for hele familien, er vi de rette til opgaven.

Selvom vi hedder USATours, kan vi faktisk meget mere end rejser til USA. Det amerikanske fastland er omgivet af utallige, spændende rejsemål af vidt forskellig karakter. Uanset, hvilken destination du vælger, er du sikret en ferie i absolut verdensklasse. Oplev solrige Mexico med de mange, unikke kulturskatte, eller hvad med en afslappende badeferie i Caribien på pudderhvide sandstrande? Nord for USA ligger Canada – et endnu større land med helt fantastiske naturoplevelser og fascinerende storbyer. Alle rejsemål kan naturligvis kombineres med en rejse til USA.

USATours.dk blev i sin tid stiftet på bagrund af en ægte kærlighed til ”Guds eget land” og de spændende rejsemål, der omgiver det amerikanske fastland. Alle vores medarbejdere har talrige og forskelligartede rejser bag sig, og rigtig mange af dem har tilmed boet de steder, vi arrangerer rejser til. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere lever og ånder for vores rejsemål, som var det deres andet hjem.

Du skal lade os arrangere USA-rejsen, fordi vi ved mest om vores rejsemål. Vi ved, hvor man skal bo og ikke mindst, hvor man ikke skal bo. Modsat nogle af vores konkurrenters tilbud, kommer I ikke til at bo på kedelige lufthavnshoteller eller 10 km. fra et bycentrum. Vi sammensætter rejsen nøjagtig efter dine personlige ønsker og budget og går aldrig på kompromis med kvaliteten.

USATours.dk ApS er et 100 % danskejet selskab baseret i Danmark. Derfor bliver rejser arrangeret af USATours.dk ApS gennemført under dansk lovgivning. CVR nr: 33761295. Rejser købt hos USATours.dk ApS er selvfølgelig dækket af Rejsegarantifonden (Reg nr: 2338). På denne side har du mulighed for, at læse mere om hvem vi er og vores forhold til USA.

MEDARBEJDERE

VORES MEDARBEJDERE

Rejsekonsulenter
Anders Pedersen

Branch Manager

Maria Grønvold

Rejsekonsulent

Natasja Løth

Rejsekonsulent

Anja Hansen

Rejsekonsulent

Stefan Hansen

Rejsekonsulent

Herman Nielsen

Rejsekonsulent

Frida Seigner

Rejsekonsulent

Natalie Morravej

Rejsekonsulent

Sanna Thunström

Rejsekonsulent

Adam Karlsson

Rejsekonsulent

Karoline Bergan

Rejsekonsulent

Miriam Mykjåland

Rejsekonsulent

Audun Engen

Rejsekonsulent

Administration
Alexander Söderberg

CEO

Thomas Tinglev

Booking Manager

Freja Asplund

HR Manager & Customer Service

Christian Clausen

Booking Assistent

Tobias Hansen

Booking Assistent

Marketing
Jesper Kamp

Marketingschef

Martin Nielsen

Grafisk Designer

Michael Martensen

Webudvikler

Cecilie Lyngbye

Tekstforfatter

SAMARBEJDSPARTNERE

USATOURS SAMARBEJDSPARTNERE

Her kan du se en oversigt over vores stærke netværk af leverandører og partnere, som vi samarbejder med. På baggrund af alle vores gode partnere, har vi muligheden for at skræddersy alle former for rejser til de bedste priser.

REJSEFORSIKRING
BILLEJE
FLYSELSKABER
HOTELLER
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.