BESTIL TILBUD
30 872 872

Find din drømmerejse


Det nordamerikanske kontinent har alt

og mulighederne er uendelige!

LAD OS FINDE EN REJSE DER PASSER TIL DIG

USATours kan arrangere ALLE slags rejser til ALLE destinationer i USA, Canada, Caribien og Mexico! Vi skræddersyr samtlige rejser præcis efter dine ønsker, og vores berejste og erfarne rejsekonsulenter har masser af tips til, hvordan du får mest ud af din rejse.

Når du bestiller et rejsetilbud hos USATours skal du blot fortælle os, hvor du gerne vil rejse hen, hvad du ønsker at opleve, og hvor stort dit rejsebudget er. Ud fra disse oplysninger sammensætter vi en skræddersyet rejseplan, der matcher dine krav og ønsker.

Nedenfor kan du se et udpluk af de mest populære rejsemål baseret på vores rejsendes feedback. Udforsk destinationerne, bliv inspireret og lad os skræddersy din rejse. Vi klarer alt det praktiske, så du bare kan læne dig tilbage og bare glæde dig til, du skal rejse!

FAKTA OM USA
  • Indbyggere: 323 millioner
  • Stater: 50
  • Valuta: Amerikanske Dollars
  • Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
  • Visum: Nej (op til 90 dage)
  • Se tidszoner i USA
  • UM’s Rejsevejledning: Klik her

VORES DESTINATIONER

FLORIDA

Florida er ensbetydende med masser af oplevelser og et skønt, tropisk klima. Her kan du slappe af ved caribiske strande i Key West, opleve multikulturelle Miami og besøge verdens største forlystelsesparker som Disney World, Universal Studios og SeaWorld i Orlando.

Californien

“Den Gyldne Stat” har alt, hvad du drømmer om! Californien byder på helt enestående natur i form af Yosemite, Death Valley og Grand Canyon i nabostaten Arizona. Oplev verdensbyerne San Francisco, Los Angeles og Las Vegas eller slap af ved skønne strande under den altid skinnende sol.

Hawaii

For mange står Hawaii som den ultimative drømmerejse – og med rette! Øgruppen har evig sol, kridhvide sandstrande og turkisblåt vand. Dyk med havskildpadder på de farverige koralrev, tag på en trekking- eller cykeltur i det underskønne vulkanlandskab og de smukke regnskove.

New England

New England var arnestedet for USA’s uafhængighedskamp. Mærk historiens vingesus, oplev Niagara Falls og ølsmagning i kulturelle Boston. Alt dette kan du opleve på en rundrejse i smukke New England. Langt de fleste kombinerer en rundrejse i New England med et ophold i New York.

Sydstaterne

Her har du mulighed for at opleve stater som Mississippi, Alabama, Texas og Louisiana og den helt specielle stemning og kultur, der præger syden i USA. Der er gode muligheder for at kombinere en rundrejse i Sydstaterne med en tur til nærliggende Florida, eller de eksotiske oplevelser ved den sydlige nabo, Mexico.

New York

New York er skyskrabere, neonlys, gule taxaer, shopping, Wall Street, Frihedsgudinden, Times Square, Empire State Building, Soho, Little Italy, Central Park – skal vi blive ved? New York tør vi godt kalde verdensby nummer 1 og en kulturel smeltedigel af folkeslag. Selve symbolet på USA!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.