BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Alaska


Lad dig bjergtage af

Alaskas enestående natur

Oplev Alaskas vidundere

En rejse til Alaska er en naturoplevelse for livet. 

Alaska er USA’s Last Frontier. Delstaten langt mod nord var den sidste, der blev indlemmet i den amerikanske føderation, og samtidig den suverænt største. Her hersker de store vidder, og de store kontraster. Fra arktiske gletsjere og isbjerge til frodige, grønne bakkelandskaber og regnskov. Alaska er på én gang vild og smuk. Her sprutter aktive vulkaner på ærefrygtindgydende bjergtinder, mens bjørne og elge vandrer roligt rundt på de gigantiske tundraer. Her er tusindvis af krystalklare bjergsøer, vilde blomster i alle farver, og i Fairbanks stråler det sjældne nordlys. Dette fjerne eventyrland vil imponere enhver naturelsker.

Oplevelser på din rejse til Alaska:

Anchorage

Udover smukke naturoplevelser, byder en rejse til Alaska på flere smukke og charmerende byer, som man skal besøge. Én af dem er Anchorage, som er den største by i delstaten med ca. 300.000 indbyggere. Næsten al lufttrafik går igennem Anchorage, så stort set alle turister starter deres fascinerende Alaska-rejse herfra. Det er nemt, for Anchorage ligger meget centralt, og den fantastiske natur ligger for dine fødder. Selve Anchorage er en yderst fascinerende kystby – specielt om sommeren, hvor solen næsten er fremme 24 timer i døgnet, og vejret er fantastisk. USATours kender til alle seværdighederne i og omkring byen, såsom de bedste cykelruter, bus- og flyveture samt lokale perler.

Fairbanks

Byen Fairbanks er også en af de større byer i Alaska og ligger i den nordlige del af staten. Fairbanks er blandt andet hjemsted for det ældste universitet i Alaska, University of Alaska. Fairbanks var, tilbage i starten af 1900-tallet en guldmineby. Det lokkede mange mennesker til dengang, og den dag i dag er byen en vigtig del for Alaskas økonomi, uddannelse og militær. Derudover findes der mange naturoplevelser i det nordlige Alaska, hvor Fairbanks ligger. Turen kan blandt andet kan gå til Denali National Park eller den nordlige polarcirkel. Er du heldig, kan du opleve det helt unikke grønlige nordlys. Selvom Fairbanks ligger langt mod nord, er der nok transportmuligheder. Der er rig mulighed for selv at køre i bil/autocamper derop. Derudover kan man også tage et tog, der kører direkte fra Anchorage til Fairbanks, som kun tager få timer – eller et fly, som er endnu hurtigere og særdeles oplevelsesrigt. USATours er eksperter i rejser til Alaska, og vil glædeligt hjælpe med at planlægge rejsen og transporten.

Denali National Park

En af Alaskas absolut smukkeste nationalparker og endnu en storslået oplevelse på din rejse til Alaska er Denali National Park. Denne enorme nationalpark besidder et utroligt dyreliv, og der vil være rig mulighed for at se blandt andet elge, rensdyr, ulve, hjorte og sneharer alene og i flok. På en god dag, kan du også spotte de sky grizzly- og brunbjørne, som dog ikke forekommer lige så ofte som de andre dyr – men de er der! Denali National Park består af store tundraer/sletter, hvor man kan benytte lejligheden til at skue ud over det enorme landskab – og højst sandsynligt få øje på et dyr eller to. I Denali National Park huserer rent faktisk også Nordamerikas største bjerg Mount Denali. Det 6.168 meter høje bjerg, tårner op i horisonten og er med til at danne de fantastiske omgivelser i parken. Tag eksempelvis på trekking på egen hånd, eller hvad med at blive kørt langt ind i parken, og få guidede ture af lokale park rangers, som har stor viden om hele området!

Valdez

Den naturlige skønhed Valdez er fantastisk! Valdez er aktivitetscenteret for Prince William Sound – et sund bestående af tidevand-gletsjere, regnskove og bjerge. Vilde dyr, fugle og natur trives her, som ingen andre steder. Uovertruffen natur matches kun af de rigelige aktiviteter, som der tilbydes i Valdez hele året. Kombiner din Alaska rejse med et besøg i Valdez og oplev dit Alaska eventyr, som aldrig før. Den 6-timers kørsel fra Anchorage giver betagende udsigt over gletsjere, vandfald, tårnhøje bjerge og utrolig natur. Brusende vandfald hilser dig fra Keystone Canyons vægge, efterhånden som du kører ind af “porten til Valdez.”

Seward

Seward er ikke kun en af ​​Alaskas ældste samfund, det er også et af de mest naturskønne. Opdag denne maleriske by, der er kendt som porten til Kenai Fjords National Park. Du kan finde et historisk downtown distrikt fyldt med hyggelige butikker og kunstgallerier, og nogle af de mest spændende udendørs eventyr, man kan forestille sig. Tag på bådture ud i den skønne Resurrection Bay, hvor der er rig mulighed for at opleve søløver, hvaler og endda spækhuggere!

Homer

Homer er blevet en destination for rigtig mange Alaska-besøgende. Bemærket af fiskere fra alle verdenshjørner, er Homer kendt for sin rige bestand af helleflynder og den 7 km lange tange ‘The Homer Spit’ der strækker sig ud i den smukke Kachemak Bay. Uanset om du kommer til Homer, på udkig efter fisk, natureventyr eller bare for at ‘slappe af og komme væk fra det hele’, kan byen opfylde alle dine feriedrømme.

Nationalparker

I Alaska findes der mange naturparker, og det er muligt i stort set alle naturparkerne at rafte, sejle på floderne og opleve den vilde natur på nærmeste hold. En af de andre natur- og nationalparker er Wrangell St. Elias National Park – som er seks gange så stor som Yellowstone National Park. Her er det muligt at se den største samling af gletsjere på kontinentet og hele 4 bjergkæder mødes i parken. Et utroligt fascinerende sted, som vi klart kan anbefale at besøge. Alaska er som skabt til at køre i autocamper. Der er masser af store nationalparker og ved de få byer, der er, er der store brede veje. Vi har planlagt og skræddersyet mange ture til Alaska, så vi kender til alle de gode steder at bo, og hvad man skal opleve, når man rejser til Alaska.

En rejse til Alaska – en rejse ind i vildmarken

Vil I gerne ud at opleve den storslåede natur som findes USA, vil en rejse til Alaska være et valg, du ikke fortryder. Med de flotte og storslåede naturoplevelser i vente, hvor det er muligt at opleve naturen på nærmeste hold, rafte ned af floderne og få guidede ture i parkerne af park rangers med stor viden, så er I sikret oplevelser, I end ikke havde drømt om. USATours arrangerer oftest rejser til Alaska i sommerperioden, som kører fra midt maj til midt september, da det klart det bedste tidspunkt at rejse derhen. Når du vælger at rejse til USA, så husk at vi er eksperter i USA rejser. Lige meget om turen går til solrige Florida, rundrejse i Californien eller storbyferie i New York, så er USATours din partner på rejsen.

Download forslaget 

Fakta om Alaska

Indbyggertal: 739.000
Tidsforskel: -10 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Forår, sommer og efterår
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Rejseforslag

Alaska

En storslået natur i det vilde Alaska!

 • 17 DAGE
 • FRA 10.999,-

GODT AT VIDE OM FLORIDA

Vi har samlet en række gode råd, der er værd at vide om Florida inden man rejser dertil. Florida byder blandt andet på en række fantastiske strande og shopping muligheder.

Gode råd:

 • Shopping i Florida
 • Everglades nationalpark
 • Strande
 • Gode kørestrækninger
 • Transport
 • Vilde forlystelsesparker

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

VEJRET I…

Fairbanks

Anchorage

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.