BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Florida


Solskinsstaten med fantastiske

byer, strande og oplevelser!

Børnevenlig ferie med både action og afslapning

Når du rejser til Florida er du ikke alene sikret fantastisk solskinsvejr men et overflødighedshorn af oplevelser. Florida har noget for enhver, hvad end du er til afslappende ferie med sol og strand, sightseeing, action eller en god blanding af det hele.

Her finder du blandt andet fantastiske forlystelsesparker i Orlando, vilde alligatorer i nationalparken Everglades, farverigt byliv i Miami og den caribiske stemning i Key West helt mod syd. Og nu du er her, hvorfor så ikke tage et smut til eksotiske Cuba eller Bahamas, som ligger blot et par timers sejlads fra Floridas sydspids?

Oplevelser på din rejse til Florida:
Rejseforslag i Florida:
DEN KLASSISKE

Storby og strand i Miami, forlystelser i Orlando og caribisk stemning i Florida Keys!

 • 14 DAGE
 • FRA 8.573,-
New York + Florida

Tag et par dage i New York, inden du drager sydpå til Floridas sol og strand!

 • 15 DAGE
 • FRA 7.885,-
Rundrejse i Florida + Cruise

Oplev det tropiske Floridas skønheder og slut af med et lækkert krydstogt!

 • 15 DAGE
 • FRA 9.909,-

Badeferie i Florida på de lækreste strande!

Hvis du er på udkig efter en badeferie i USA, bliver det svært at finde et mere velegnet sted end Florida. “The Sunshine State” byder på en lang kystlinje spækket med kridhvide sandstrande og turkisfarvet vand, præcis som man kender det fra Caribien. Ved Key West, som er Floridas og USA’s sydligste punkt, er både stemning og klima tropisk med vajende palmer og salsamusik fra de spændende barer og restauranter. Er du til snorkling eller spændende dykkerture, kan du udforske det smukke koralrev ved Key Largo, hvor det også er muligt at svømme med delfiner og søløver. Om aftenen kan du, særligt ved Key West, slutte dagen af med synet af de smukkeste solnedgange.

Miami – en anderledes storbyferie

Læg turen forbi Miami på din ferie i Florida, og oplev en anderledes amerikansk storby. Miamis beliggenhed i det sydlige, tropiske Florida, giver byen et helt særligt præg. Ikke mindst på grund af Miami Beach med sine palmer og hvide sandstrande, som giver et afbræk fra byens pulserende liv. Miami har opnået kultstatus for sin helt unikke mangfoldighed. Byens farverige kultur er formet af de nære relationer til Caribien, med kvarteret Little Havana som et godt eksempel. Miami har en enestående befolkningssammensætning, hvor især mange spansktalende immigranter har bosat sig. Det giver en helt særlig atmosfære, når du bevæger dig rundt i byen, der kombinerer det bedste fra USA og Caribien.

Key West – Et caribisk paradis i USA

Oplev den ægte caribiske stemning og kultur i Key West, som er Floridas – og USA’s – sydligste punkt. Med tropisk klima er der garanti for perfekt og solrigt vejr hele året. Det er uhørt med snefald, is og frost eller lignende i Key West. Den charmerende, lille ø-by er vært for adskillige krydstogtskibe året rundt og med en veludbygget havn, er det muligt at prøve meget forskelligt til vands. Der er adskillige steder, hvor man kan leje vandcykler, små eller store både, få adgang til fisketure, speedbåde og lignende. En anden våd mulighed er at svømme med delfiner! En populær turistattraktion er en skulptur, der markerer det mest sydlige punkt i USA, hvor der er sølle 145 kilometer til Cubas kyst. Ikke meget længere væk stik øst ligger også Bahamas.

Orlando – verdens største forlystelsesmekka

I det centrale Florida finder man Orlando, som er et sandt mekka for underholdning for både børn og voksne. I Orlando ligger adskillige, enorme forlystelsesparker, hvor Disney World er kronjuvelen med Universal Studios og Sea World Orlando ikke langt efter. Herudover findes også andre temaparker med vilde rutsjebaner og vandlande. I overkommelig afstand af byen ligger Kennedy Space Center, hvorfra flere af USA’s historiske rumekspeditioner er skudt af sted. Få en rundtur og besøg museet for rumfart, hvor du bl.a. kan se og røre en ægte månesten. Som en ekstra bonus har Orlando den største mængde hoteller og hotelværelser i USA efter Las Vegas, og den store konkurrence betyder, at det er muligt at finde billige hotelværelser på selv luksuriøse hoteller.

Se alligatorer i Everglades

Everglades National Park er en af få nationalparker på den amerikanske østkyst, men en helt unik en af slagsen. Parken rummer noget af det mest fantastiske dyreliv i verden. Tag ud med Airboat og se de tusindvis af alligatorer, som lever vildt i området, helt tæt på. Du kan også se skildpadder og andre eksotiske krybdyr boltre sig i sumpen. Over 300 fuglearter befinder sig desuden i Everglades, heriblandt flamingoer, ørne og farvestålende undulater. Der er mange spændende, guidede ture og shows i den enorme nationalpark, der er på størrelse med Fyn, og derfor bør opleves over en hel dag.

Sportsrejse i Florida

Er du sportsinteresseret, byder Florida på et kæmpemæssigt udvalg af sport med flere hold repræsenteret i de bedste amerikanske ligaer. Alene atmosfæren på kæmpestadions til de klassiske amerikanske sportsgrene football, basketball og baseball er enestående oplevelser, du ikke kan finde uden for USA’s grænser. Ishockeykampe er også større og mere intense end i Europa. Miami har statens mest kendte sportshold, hvor det især anbefales at opleve holdene Dolphins i football eller Heat i basketball. Hvis man er til motorsport, byder Florida på hele 5 internationale racerbaner, hvor den mest berømte er Daytona. Hvis man selv ønsker at dyrke sport, er det oplagt at opleve nogle af verdens bedste golfbaner i området omkring Naples.

Download forslaget 

Fakta om Florida

Indbyggertal: 18,5 mio.
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

REJSEFORSLAG TIL Florida

DEN KLASSISKE

Rundrejse i Florida

 • 14 DAGE
 • FRA 8.573,-
New York + Florida

Kombinér en klassisk rundrejse i Florida

 • 15 DAGE
 • FRA 7.885,-
Rundrejse i Florida & cruise

Oplev Florida kombineret med en krydstogtstur!

 • 15 DAGE
 • FRA 9.909,-

VEJRET I…

Miami

Key West

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.