BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til Hawaii


Et helt unikt paradis som

er fyldt med forskellige oplevelser

Sig “Aloha” til din drømmeferie!

Hawaii er et af de mest yndede turistmål i hele verden, og øgruppen er nærmest blevet synonym med rejser til paradis.
Hawaii-øerne blev USA’s stat nummer 50 så sent som i 1959 og ligger midt i Stillehavet bestående af hundreder af vulkanøer, hvoraf de 8 største refereres til som hovedøerne. Selve øen Hawaii er den største, mens hovedstaden Honolulu ligger på den tredjestørste ø Oahu. På Hawaii finder man noget af verdens smukkeste natur – både over og under vandet. Øgruppen byder på alt fra strand og naturoplevelser til storby og og fest.

Rejseforslag til Hawaii:
HAWAII

Ø-hop på smukke Hawaii

  • 14 DAGE
  • FRA 13.879,-
CALIFORNIEN + HAWAII

Den klassiske rundrejse i Californien

  • 20 DAGE
  • FRA 13.065,-

Den ultimative rejse til Hawaii!

Hawaii byder på en mangfoldighed af muligheder: Du kan starte med at solbade i det skønne, tropiske solskin på en kridhvid sandstrand med krystalklart vand. Tag dernæst til Honolulu, Hawaii’s største by, som har alt, hvad du kan forvente af en moderne, amerikansk storby. Fortsæt ud i det fri og bestig bjerge og vulkaner og nyd den underskønne natur. Lad eventuelt cyklen være transportmidlet, der binder alle disse oplevelser sammen, da øernes små størrelser passer glimrende til den tohjulede.

Romantik på Hawaii

Du finder ikke et mere romantisk sted på kloden! Inviter din elskede på tre-retters middag i solnedgangen på stranden eller med på ridetur gennem junglen og nyd en tropisk frokost på toppen af en vulkan. Se skildpaddeunger klække deres æg og vralte mod vandkanten i solopgangens varme stråler. Mulighederne for tosomhed er mange og forskellige…

Vi har rigtig gode erfaringer med at arrangere bryllupsrejser til Hawaii. På Hawaii kan I kombinere ultimativ romantik med et hav af oplevelser.

Dykning og snorkling på Hawaii

En af de største attraktioner er snorkling og dykning i det klare, turkisblå vand, hvor Hawaii rangerer i verdenstoppen på dette felt. Øerne blev nemlig dannet efter store vulkanudbrud på havbunden, som skabte de bedste forudsætninger for store, farverige koralrev. Synet, der venter dig på bunden af havet, er ubeskriveligt og skal, som så meget andet på Hawaii, opleves for at forstå skønheden. Du kan komme helt tæt på koraller, fisk og dyreliv både ved snorkling tæt på kysten eller i fuldt dykkerudstyr, hvor dykket foregår fra båd længere ude til havs. Sidstnævnte er en uforglemmelig oplevelse af frihed og skønhed, og måske er du heldig at se en kæmpe havskildpadde helt tæt på!

Anderledes, amerikansk storby

Oplev kontrasten mellem paradisagtige strande og storbysatmosfære kun adskilt af få minutters gang i Honolulu! Selvom Hawaii er berømt for sin tropiske varme, hvide sandstrande og enestående natur ligger der også en pulserende millionby: Honolulu ligger på øen Oahu og den paradisiske storby rummer alt; kulturelle udflugtsmål, billige markeder, skyskrabere, hoteller i alle klasser, skønne restauranter og meget andet! I byens store havn ligger enorme, glamourøse yachts ejet af nogle af planetens rigeste. Her findes også Pearl Harbor, som blev angrebet af japanerne i 1941, hvilket drog USA ind i 2. verdenskrig. Det er muligt at komme på museum og rundvisning på den stadig aktive base. Et andet historisk vartegn er det 56 meter høje Aloha Tower, som spillede en vigtig rolle under angrebet på Pearl Harbor. I dag er tårnet delvist et museum og omdrejningspunkt for en markedsplads med mange handlende.

Hawaii har noget for enhver!

Hawaii er for alle aldersgrupper og tilbyder noget for enhver smag. Hele familien er garanteret at vende hjem fra en rejse til Hawaii fuld af oplevelser. På grund af de lange strande og det fantastiske klima byder Hawaii på alle former for vandsport ved kysten. Andre former for våde fornøjelser kan være at svømme med delfiner, tage på dybhavsfisketur eller dykke blandt koraller og havskildpadder. Er du mere til aktiviteter på lands kan du spille på nogle af verdens bedste golfbaner eller shoppe i det store udvalg af butikker i storbyen Honolulu.

Hawaii har et helt enestående landskab, som er formet af tidligere vulkanudbrud. Oplev udslukte vulkaner, frodig jungle, brusende vandfald og mangfoldig flora og fauna – f.eks. vilde aber i palmerne.

Kombiner Hawaii med en rundrejse i USA

Rejsen til Hawaii er den ultimative ferie – det er paradis på jord, som bare skal opleves! Vi kan hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse dertil. Om du vil blive i området omkring Honolulu, vil rundt på de syv øvrige hovedøer eller udforske andre af de utallige, mindre øer, så kan vi sammensætte turen, så den er tilpasset dig og dine ønsker. Man kan sagtens kombinere Hawaii-rejsen med en rundtur i Californien eller et besøg i New York. Lige meget hvor du gerne vil hen, og uanset hvad du gerne vil opleve på din ferie, så lad USATours arrangere den for dig. Vi er specialister i rejser til USA, og vores rejsekonsulenter har alle mange års erfaring med landet og rejser til Hawaii. Kontakt os for at få hjælp til at skræddersy din personlige rejseplan!

Download forslaget 

Fakta om Hawaii

Indbyggertal: 1,4 mio.
Tidsforskel: -12 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Rejseforslag til Hawaii

HAWAII

Ø-hop på smukke Hawaii

  • 14 DAGE
  • FRA 13.879,-
CALIFORNIEN + HAWAII

Kort rundrejse

  • 20 DAGE
  • FRA 13.065,-

Vejret i Honolulu

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.