BESTIL TILBUD
30 872 872

Rejser til New York


Storbyen over dem alle

hvor hele verden er samlet

Byen der aldrig sover – The Big Apple

En rejse til New York er en rejse til verdens mest berømte by med et overflødighedshorn af oplevelser.

Rig på alt mellem himmel og jord – “you name it!” I New York er det som om, alle føler sig hjemme. Byen har gennem historien haft en enorm tiltrækningskraft og er i dag en smeltedigel af folkeslag og kulturer, der ikke opleves andre steder i USA. En rejse til New York er en helt enestående oplevelse, og hvis du kun måtte vælge én by i USA at besøge, burde rejsen gå hertil.

Andre spændende storbyer på Østkysten:
Besøg New York på en rundrejse i New England:
NEW ENGLAND

Autentiske New England

 • 14 DAGE
 • FRA 7.400,-
NEW ENGLAND

Storbyferie på østkysten

 • 13 DAGE
 • FRA 8.745,

New York – symbolet på frihed

New York ligger i det nordøstlige hjørne af USA i staten af samme navn, og hele 20 millioner mennesker kalder byen for deres “hjem”, hvilket gør den til landets største. Befolkningstallet er godt hjulpet på vej af de tusindvis af immigranter, der gennem tiden er rejst til New York, for at jagte nye muligheder og frihed. På en rejse til New York kan du jagte samme følelse ved at tage på nogle af de fantastisk flotte bådture, hvor byens uovertrufne skyline kan betragtes. Du kan tilmed leje en båd og gøre det for dig selv med din egen rute – se, det er frihed! Og hvad er så mere oplagt end en sejlads ud til det ultimative frihedssymbol? Frihedsgudinden troner 92 meter over havets overflade, og var det første immigranterne så under indsejlingen til deres nye liv. I dag kan du komme op i kronen af den enorme statue til en fantastisk udsigt over bugten og New York. Tag også en sejltur til Ellis Island, hvor du kan besøge museet for immigrationen, og finde ud af, om du har nogle slægtninge, der i sin tid tog turen over Atlanten!

New Yorks fem bydele

New York består af 5 forskellige bydele, som på hver sin måde er unikke. Nogle af navnene klinger sikkert bekendt, især Manhattan, der er hjemsted for alle de berømte sights og vartegn som f.eks. Empire State Building, Ground Zero, Wall Street, Times Square og Central Park. Bronx er den mindre kendte bydel, men huser et af landets største zoologiske haver og verdens mest berømte baseballhold, N.Y. Yankees. Bydelen var også ophavssted for hiphop-musikken, hvilket du vil fornemme, hvis du giver Bronx en chance. Brooklyn er den mest folkerige og forskelligartede bydel med f.eks. afroamerikanske, jødiske, italienske og spanske kvarterer – og såmænd også et skandinavisk kaldet Bay Ridge. Queens er den geografisk største bydel, men mere afdæmpet og derfor et godt udflugtsmål, hvis du gerne vil lidt væk fra de mest turistprægede områder. Til sidst er der ø-bydelen Staten Island, der som den eneste ikke er forbundet til New Yorks ellers omfattende undergrundsbane. Det er derfor nemt og bekvemt at tage den berømte færge til øen – som har en fantastisk udsigt undervejs. Staten Island huser mange museer, f.eks. det anderledes Historic Richmond Town, der er en historisk, velbevaret landsby.

Fra World Trade Center til Freedom Tower

Opført i 1971 var et af New Yorks betydeligste vartegn World Trade Centers to gigantiske tvillingetårne. På tragisk vis blev de tilintetgjort under terrorangrebene d. 11. september 2001. Siden har området været kendt som Ground Zero og været symbol på newyorkernes, ja amerikanernes ukuelige moral. Fornyligt blev byggeriet af byens nye vartegn, Freedom Tower, gennemført netop hvor tvillingetårnene før stod. Det nye kompleks skyder godt 541 meter i vejret – 100 meter højere end tvillingetårnene. De 541 meter svarer til præcist 1776 fod, som et symbolsk tal for amerikanerne, da 1776 var året for USA’s uafhængighed. Byggepladsen bliver langsomt erstattet af nye skyskrabere, men også museer og mindeparker. Fundamenterne fra de to tvillingetårne er således bevaret og omdannet til vandspejl som evige minder. Stedet er en så central del af såvel newyorkernes som amerikanernes selvforståelse, at man næsten skylder det et visit.

Manhattan – her skal du bo!

Manhattan er den verdenskendte bydel og selve New Yorks sjæl, så det er altid her USATours.dk indkvarterer sine rejsende – med mindre du har andre ønsker naturligvis. For mange er en rejse til New York lig med en rejse til Manhattan, da alle de berømte turistattraktioner findes her: Empire State Building, Ground Zero, Wall Street, Times Square, Central Park, Broadway, Rockefeller Center og meget, meget mere! Skyskrabere, menneskehav, neonlys, gule taxaer, shopping, charmerende kvarterer, kulturel mangfoldighed – man kan blive ved med at beskrive Manhattan, men i sidste ende er kun et besøg fyldestgørende! Uanset om din slutdestination er Florida, Californien eller noget helt tredje er det anbefalelsesværdigt at kombinere med et besøg til New York og Manhattan, hvis du rejser til USA!

Fra Wall Street til The Village

Når du rejser til New York, skal du afse god tid til at opleve Manhattan og mærke stemningen i de mange forskellige kvarterer. Du kan besøge Wall Street, kronjuvelen i USA’s mægtige økonomi, der ligger i det pulserende Financial District fuld af bjergtagende skyskrabere. Her ligger børsen, som er den mest indflydelsesrige i verden, samt Trump Building ejet af præsident, Donald Trump. Fra de pulserende omgivelser med travle forretningsfolk kan du tage til Greenwich Village, som er et charmerende, mere afslappet kvarter, der har et europæisk præg. I Midtown tårner Empire State Building sig op blandt alle avenuernes shoppingmuligheder. Manhattan er planetens navle, når det kommer til forskelligartet sceneri, kultur og atmosfære i urbane omgivelser!

Sport på amerikansk – unikt og forrygende

Er du sportsglad, tilbyder New York det hele som USA’s største sportsmekka med flest hold af alle byer i de største ligaer! Byen har hele to repræsentanter i den populæreste sport, amerikansk football, hvor New York Giants har vundet Super Bowl to gange inden for de sidste fem år. På samme stadion spiller New York Jets, så der er rig mulighed for at opleve den medrivende sportsgren på tæt hold. New York Yankees er et af verdens mest kendte baseballhold, og New York Knicks ligeså i basketball. Du kan også opleve ishockeyholdende New York Rangers, New York Islanders, hvor sidstnævnte har danskere på holdet. For sportsinteresserede er det en unik oplevelse at mærke stemningen i en gigantisk sportsarena i en klassisk amerikansk sportsgren – meget anderledes end hvad du har oplevet noget andet sted i verden.

USATours kender New York bedst!

Lad USATours arrangere hele din rejse til New York. Som rejsearrangør med flere års erfaring har vi opbygget et stort netværk, der kommer dig til gode, når du søger en New York-rejse. Spild ikke din tid på at søge efter passende rejser til New York med flybilletter, hotel og lejebiler – lad USATours gøre det for dig! Så skal du kun bruge tid på at nyde din billige rejse til New York i stedet! Rigtig mange af vores rejsende vælger at tage nogle overnatninger i New York, inden turen går videre på rundrejse i USA til populære rejsemål som Florida, Californien eller Hawaii. Det smarte ved at starte en rundrejse i New York er, at det er en virkelig billig måde at se byen på. Flybilletterne er typisk ikke meget dyrere, hvis man tager et stop i New York frem for at rejse direkte til førnævnte destinationer. Som noget nyt tilbyder vi også direkte fly fra New York til Mexico, hvor I kan opleve alt fra lækre strande til gamle byer og Maya templer.

Download forslaget 

Fakta om New York

Indbyggertal: 8,5 mio.
Tidsforskel: -6 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

Rejseforslag til New York

NEW ENGLAND

Autentiske New England

 • 14 DAGE
 • FRA 7.400,-
NEW ENGLAND

Storbyferie på østkysten

 • 13 DAGE
 • FRA 8.745,-

GODT AT VIDE OM FLORIDA

Vi har samlet en række gode råd, der er værd at vide om Florida inden man rejser dertil. Florida byder blandt andet på en række fantastiske strande og shopping muligheder.

Gode råd:

 • Shopping i Florida
 • Everglades nationalpark
 • Strande
 • Gode kørestrækninger
 • Transport
 • Vilde forlystelsesparker

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Vejret i New York

AKTIVITETER PÅ REJSEN

Østkysten og de omkringliggende stater har meget at byde på, og der er noget for alle! Her kan du få et overblik over de mest populære attraktioner og oplevelser i regionen. Du kan også downloade vores aktivitetsliste for at tilføje en bestemt aktivitet / oplevelse. Se hele listen over aktiviteter her:

 • Statue of Liberty and ellis island tour
 • New York city 3-day hop-on hop-off bus pass
 • New York private horse and carriage ride in central park
 • Woodbury premium common outlets shopping tour
 • New York helicopter flight
 • New York citypass
 • Bahamas ferry day trip
 • An american in Paris
 • One world observatory
 • Top of the rock observation deck
 • 9/11 Memorial museum admission
 • High Line and Chealsea walking tour
 • Les Miserables on broadway
 • Phantom of the opera
 • Sex and the city hotspots
 • The museum of modern art
 • Empire State building ticket
 • Central Park bike rental
 • Madame tussauds New York
 • Ripley’s believe it or not
 • The lion king
 • Chicago
 • Harlem gospel tour

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.