BESTIL TILBUD
30 872 872

REJSER TIL SYDSTATERNE I USA


Tag på en rejse i historiens

fodspor og mød et anderledes USA

Et autentisk stykke USA

De amerikanske sydstater byder på spændende byer, imponerende naturoplevelser og masser af historiske seværdigheder. 
Sydstaterne er en fællesbetegnelse for staterne Texas, Mississippi, Louisiana, Alabama, Georgia, Tennessee, samt North og South Carolina. Det sydlige USA har en lang og imponerende historie som bl.a. involverer slavetiden, indianerne og den amerikanske borgerkrig. Musikken og det kulturelle liv bliver i særdeleshed dyrket i de stemningsfulde metropoler, hvor den særlige, sydstatskultur stadig lever i bedste velgående. Det er en anden side af USA, som bare skal opleves.

Storbyer & stater i Sydstaterne:
Rejseforslag til Sydstaterne:
RUNDREJSE I SYDSTATERNE

Oplev Sydstaternes charme

 • 14 DAGE
 • FRA 8.434,-
DET GAMLE SYDEN

Oplev sydens smukke historie!

 • 13 DAGE
 • FRA 7.388,-
DET VILDE TEXAS

Besøg det “ægte” Texas

 • 16 DAGE
 • FRA 9.759,-

Texas – præriens hjerteland

Texas er måske den mest kendte sydstat godt hjulpet af legendariske fortællinger om cowboys og indianere. Staten er USA’s næststørste både målt i areal og antal indbyggere. En stor del af Texas er prærie, men også ørken, græsmarker, skove og en lang kystlinje pryder det smukke landskab. Texas byder også på nogle af USA’s største byer. Houston er landets fjerdestørste by og huser blandt andet missions-kontrolcentret for USA’s rumfart, som du kan opleve på egen hånd.

New Orleans – The Big Easy

Du må ikke må gå glip af New Orleans på din rejse til Sydstaterne i USA. Den tåler ingen sammenligning med andre amerikanske byer. Intet sted i verden finder du den samme energi og stemning med jazz og blues i det franske kvarter, hvor Bourbon Street, spillesteder, festivaller og karnevaller og god cajun-food kendetegner Louisianas største by. Dagen er én lang fest og turisterne er altid inviteret!

Dallas – symbolet på Texas

Texas’ næststørste by, Dallas, er uddødeliggjort af den legendariske tv-serie af samme navn. Byen er dog meget mere end sæbeoperaer med oliehungrende familier! Dallas er en traditionel, amerikansk storby, hvor du finder både skyskrabere i travle finanskvarterer og små, charmerende kvarterer som West Village i Uptown. Byens football-hold, Dallas Cowboys, er nok USA’s mest berømte, og har du chancen, bør du opleve deres nye stadion med verdens største tv-skærme og plads til 110.000 – vel at mærke indendørs! Prøv også byens barbecuekøkken, hvor du bliver præsenteret for en mangfoldighed af lækre, grillede retter. Og du kan være sikker på der er rigeligt med mad!

Mississippi – flodens stat

Har du læst bøger af den verdensberømte forfatter Mark Twain, kender du allerede Mississippi. Staten er opkaldt efter floden af samme navn, hvis vandsystem er verdens fjerdestørste, som danner statsgrænsen til Louisiana. Floden favner staten og gennemsejles konstant af alle typer vandfartøjer, især de karakteristiske floddampere. Det var  sådan én, Mark Twain var kaptajn på, og et af hans berømte værker omhandler hans oplevelser på floden. I dag kan du som turist i Mississippi stadig komme ud og sejle på floden på et væld af forskellige måder. Staten er derudover kendt som arnested for gospel, jazz og blues og fostrede, ud over Twain, store litterære forfattere som William Faulkner og Tennessee Williams. Overalt i Mississippis gader kan du opleve spillesteder med bluesmusik, hvor det er muligt at få serveret et måltid mad til meget lave priser, da Mississippi er en af USA’s billigste steder at bo.

Alabama – Sydens kultursskat

De fleste kender sangen “Sweet Home Alabama” af gruppen Lynyrd Skynyrd, som i teksten lovpriste staten – og det er til at forstå! Den største by hedder Birmingham, som er kendt som Alabamas kultur- og underholdningshovedstad. Der er et utal af teatre, biografer, spillesteder, operahuse og lignende spredt over Birmingham. Du løber aldrig tør for kulturelle aktiviteter, da der altid er endnu et teater, hvor du kan se en premiereforestilling. Af den grund er Birmingham også stedet, hvor adskillige film-, musik- og teaterfestivaller bliver afholdt hvert eneste år. Birmingham i Alabama er en fantastisk interessant by for kreative og kulturinteresserede sjæle.

Georgia – den frihedselskende stat

Øst for Alabama ligger Georgia. Staten har en lang historie som en af de mest selvstændighedselskende stater, der kæmpede indædt mod den engelske konges kolonisering af Amerika i Uafhængighedskrigen. Georgia var også forgangsstat i borgerkrigen mod Nordstaterne, hvor store slag blev udkæmpet. Staten var den sidste sydstat, der genindtrådte i det nye, samlede USA efter krigen. Den største by er Atlanta med over 5,5 mio. indbyggere, og fødeby for borgerretsforkæmperen Martin Luther King. Den er også hjemby for tv-stationen CNN og Coca Cola. Du kan opleve læskedrikkens historie på en rundtur og museumsbesøg. Ydermere har Atlanta et væld af turistattraktioner og museer og huser landets største skyskraber uden for New York og Chicago. Georgia og Atlanta bør udforskes under en rejse til det sydlige USA.

Tennessee – musikalsk paradis i Memphis og Nashville

Tennessee ligger nord for Georgia og Alabama. Staten er oprindeligt et indianerområde, hvorfra navnet stammer. I Tennessee finder man to af de mest interessante byer i USAMemphis og Nashville. Førstnævnte er kendt som stedet, hvor rocklegenden Elvis Presley levede det meste af sit liv og døde. “The King of Rock”s gamle bolig, Graceland, er i dag indrettet som et museum over hans liv. Derudover kan man finde utallige gode spillesteder og barer i Memphis, hvor der spilles rock’n’roll – en musikgenre, som blev skabt her. Den anden store by, Nashville, er hovedstad i Tennessee og en anelse mindre end Memphis. Byen er ligeledes berømt i musikkens verden og bærer tilnavnet ”Music City”. Er du glad for country music kan du ikke komme uden om Nashville, hvor musikken havde sin begyndelse, og hvor nogle af de genrens legender stammer fra. Du kan tilmed finde opera, ballet, teater og andre kreative shows i massevis i byen.

Lad USATours arrangere din rejse til Sydstaterne

Ovenstående er kun nogle af de oplevelser, det sydlige USA tilbyder. Syden i USA trækker langt flere turister end det nordlige, og kunne du tænke dig en anderledes, kulturel rejse og besøge nogle af nævnte destinationer, måske tilmed opleve Miami, kan det arrangeres meget billigt. Det sydlige USA er et enormt område, der rummer et hav af muligheder udover de her på siden anførte. USATours kan arrangere alle former for rejser rundt i syden med afsæt i dine personlige interesser og ønsker. Dette gælder naturligvis for hele USA. Skal du til staterne, hjælper vi hellere end gerne med vores ekspertviden! Lad os sammensætte din rejse til USA – vi kender USA bedst!

Download forslaget 

Fakta om Sydstaterne

Indbyggertal: 115 mio.
Tidsforskel: -7 timer
Ideelt rejsetidspunkt: Hele året
Visum: Nej, op til 90 dage
UM’s Rejsevejledning: Læs mere her..

BESTIL ET TILBUD

PERSONLIGE OPLYSNINGER
BEMÆRKNINGER

REJSEFORSLAG TIL Sydstaterne

RUNDREJSE I SYDSTATERNE

Oplev Sydstaternes charme

 • 14 DAGE
 • FRA 8.434,-
DET GAMLE SYDEN

Oplev sydens smukke historie!

 • 13 DAGE
 • FRA 7.388,-
DET VILDE TEXAS

Besøg det “ægte” Texas

 • 16 DAGE
 • FRA 9.759,-

GODT AT VIDE OM FLORIDA

Vi har samlet en række gode råd, der er værd at vide om Florida inden man rejser dertil. Florida byder blandt andet på en række fantastiske strande og shopping muligheder.

Gode råd:

 • Shopping i Florida
 • Everglades nationalpark
 • Strande
 • Gode kørestrækninger
 • Transport
 • Vilde forlystelsesparker

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

SHOPPING I FLORIDA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Vejret i…

New Orleans

Memphis, Tennessee

OPLEVELSER PÅ REJSEN

Se aktivitetsliste Download forslaget 

Californien og de nærliggende stater byder på mange oplevelser i forskellige kategorier. Se her en liste over de mest populære, eller download vores aktivitetsliste for at tilkøbe de enkelte aktiviteter/oplevelser. Se her oversigten over alle oplevelserne:

 • Hop on – hop off bustur inkl. Alcatraz
 • Aquarium of the bay
 • San Francisco Gocar Tour
 • Monterey Bay Aquarium
 • Movie Stars’ Homes-tur
 • Seaworld
 • 25 minutters helikoptertur
 • Grand Canyon West Rim helicopter tour
 • Eiffel Tower experience at the Paris Las Vegas
 • Hoover Dam tour fra Las Vegas
 • Self-guided bike tour
 • San Francisco dungeon
 • Napa and Sonoma wine country tour
 • Monterey whale watching cruise
 • Disneyland
 • San Diego Zoo
 • Cirque de Soleil: “O”
 • Grand Canyon heli tour with west picnic
 • The mob museum
 • San Francisco citypass
 • Golden gate bay cruise
 • Yosemite National Park day trip
 • Universal Studios
 • Venice beach private surf lesson
 • USS Midway museum
 • Andre Cirque de Soleil shows
 • Ultimate Grand Canyon 4-in-1 Heli tour
 • The High Roller at the LinQ

Galleri

[envira-gallery id=”472″]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.